Mapa web Contacte Cercador

Territori i Sostenibilitat millora les comunicacions en bus entre Riumar i Tortosa

L’itinerari de la línia regular té una nova parada a Sant Jaume d’Enveja aprofitant el nou pont de Lo Passador
La nova actuació s’emmarca en l’Estudi de millora del transport públic a les Terres de l’Ebre que està realitzant actualment el Departament
(24.07.2013)

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha introduït un seguit de novetats a la línia d’autobús que connecta Riumar i Tortosa amb l’objectiu de millorar la mobilitat a les Terres de l’Ebre. L’actuació consisteix en una modificació de l’itinerari de la línia regular, que té nova parada a Sant Jaume d’Enveja aprofitant el nou pont de Lo Passador. Aquesta reorganització s’emmarca en l’Estudi de millora del transport públic a les Terres de l’Ebre que està realitzant actualment el Departament. Aquest pla proposarà les diferents actuacions que cal dur a terme per tal de millorar les connexions viàries i ferroviàries a la zona, com millores en els horaris, la freqüència i la qualitat del servei de transport públic.

L’itinerari del servei regular Riumar-Deltebre-Tortosa es perllonga fins a Sant Jaume d’Enveja pel nou pont. D’aquesta manera es permet als veïns d’aquesta localitat disposar de comunicació regular i directa en autobús amb Deltebre i Tortosa mitjançant 7 expedicions diàries d’anada i tornada.

Dins de Deltebre també s’ha racionalitzat l’itinerari del bus, que ara usa vies més ràpides. Tot i això, s’han mantingut un nombre important de parades: concretament 11, per facilitar l’accés dels viatgers al servei regular. A més, s’han millorat els equipaments instal·lant 22 nous pals de parada a Deltebre i 1 a Sant Jaume d’Enveja.

Pel que fa als horaris, s’han mantingut més o menys igual i només se n’han ajustat alguns per aconseguir una major fluïdesa

Destaquem